Sportbox d.o.o. organizator događaja u suradnji sa Udrugom za mlade Alfa Albona kao organizatorom volontiranja traži volontere za trail running utrku pod nazivom Valamar trail koja će se održati 30. rujna 2017. godine na području Labinštine.

Radi se o utrci trčanja po označenim stazama razvrstanoj u 5 trka po različitim težinama, namijenjenim svima – od vrhunskih trail trkača do rekreativaca. Sve staze prostiru se predivnom okolicom Rapca i Labina, a omeđene su Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji mogu uživati u prekrasnim vidicima s Oštrog, Skitače, Crne punte, Standara, ali i šarmantnim ulicama starog grada Labina i slikovitim zaseocima diljem staze.

Svake godine zainteresiranost za utrku je sve veća, a kako bi takav događaj mogli organizirati uspješno potrebna nam je i pomoć volontera za pripremu i označavanje staza, za prijave trkača, pomoć pri startu i cilju, pri postavljanju kontrolnih točaka, pri podjeli osvježenja na kontrolnim točkama, pri mjerenju prolaznih vremena na kontrolnim točkama, osiguranje i redarska služba na događaju kao i za druge pomoćne poslove.

Želite li pomoći u organizaciji ovog događaja, steći nova iskustva, znanja i vještine u kreativnom okruženju, ali i steći nova poznanstva i dobro se zabaviti onda je to prava prilika za vas.

Ukupno će biti odabrano 80 volontera kojima će biti osigurana hrana, piće, majica, zahvalnica i upisani sati u volontersku knjižicu.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 15. rujna 2017. godine i to putem online prijavnice na: https://goo.gl/forms/ZLxE3XxHmryoZhzm1 .

Prijavite se i doživite nezaboravno volontersko iskustvo!

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na http://www.valamartrail.com/hr/  te na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/ValamarTrail/?fref=ts  .