13 K course

Za početnike

Naša najkraća utrka, samo za početnike. Dužina od 13,5km odvest će vas od Rapca do starog grada Labina i natrag, po najboljim single stazama koje si možete zamisliti.

Avada Admin

Polumaraton u šumi

Utrka za svakoga. Uživat ćete u trčanju po single stazama uz more, a dužina od 23,1km dati će vam dovoljno kako bi se pripremili za jednu od dužih utrka slijedeću godinu; MARATHON, ADVANCED ili čak ULTRA trail.

Avada Admin

Maraton bez ceste

Znači, ti si maratonac? Pa, ova utrka je malo drugačija. Nećeš vidjeti puno ceste ali uživat ćeš u trčanju uz more, kroz šumu i preko jako kamenitog terena.

Avada Admin

Ozbiljan trail

Ova utrka je ozbiljan trail. Pokrivajući sve aspekte trail trčanja, ova 54km duga utrka je vrlo zahtjevna ali vas u isto vrijeme nagrađuje. Od razine mora, preko dva brda, vidjet ćete gotovo sve ali ne sasvim. Za to ćete se morati prijaviti na našu kraljevsku utrku, ULTRA trail.

Avada Admin

Najbolje što možete dobiti

Naša kraljevska utrka dati će vam sve po šta ste došli, a i više od toga. Uske single stazice, malo coasteringa, duboke šume, najviša brda, najstrmiji uspon, jedan predivan svjetionik, paklene stjene, srednjovjekovni grad i najljepšu panorama ikad 🙂