PRIJAVA BLUE

/PRIJAVA BLUE
PRIJAVA BLUE2018-09-07T09:57:38+00:00

UTMB 2 boda

ITRA 2 boda

STARTNINA 300 KN

Prijave za 2018 Valamar Trail BLUE se otvaraju 19. travnja 2018.

LIMITIRANI BROJ TRKAČA

Na raspolaganju je najviše 250 startnih brojeva.
prijavi me!
Aktivnost Datum i vrijeme
Otvaranje standardne prijave 9. travanj 2018.
Zatvaranje standardne prijave 23:59 14. kolovoz 2018.
Krajnji rok za plaćanje standardne prijave 23:59 14. kolovoz 2018.
Moguć povrat 50% uplaćene startnine u slučaju odustajanja 23:59 31. kolovoz 2018.
Zatvaranje kasne prijave 23:59 15. rujan 2018.
Krajnji rok za plaćanje kasne prijave 23:59 15. rujan 2018.
Krajnji rok za promjenu osobnih podataka ili promjenu staze 23:59 15. rujan 2018.

ONLINE PRIJAVE

Prijave su moguće isključivo preko online servisa Stotinka.hr.  Prijava se smatra završena tek nakon uspješne uplate startnine.

POSTUPAK UPLATE

Startnina se može podmiriti uplatom na bankovni račun suorganizatora utrke:
Sport Box d.o.o., Sjeverna 2/2, 52420 Buzet, Hrvatska
broj računa HR7023600001102441067 -Zagrebačka banka d.d.
Za Valamar Trail BLUE utrku je na raspolaganju 250 startnih brojeva.

SLUŽBENA MAJICA (COMPRESSPORT POKLON)

Svi trkači koji se prijave i uplate startninu za utrku Valamar Trail SEMI prije 15. rujna 2018. godine na poklon će dobiti službenu Compressport majicu. Pri prijavi će natjecatelji morati specificirati veličinu majice. Majice će se moći podignuti tijekom potvrda prijava i preuzimanja startnih brojeva u radno vrijeme ureda utrke. Molimo da dobro pazite pri upisu veličine majice jer zamjena između veličina neće biti moguća.

IZMJENA/DOPUNA OSOBNIH PODATAKA I PROMJENA UTRKE

U slučaju izmjene i/ili dopune vaših osobnih podataka u prijavi ili u slučaju promjene utrke, možete nas kontaktirati najkasnije do 15. kolovoza 2018. godine.

UPLATE, OTKAZI I POVRAT STARTNINE

Ukoliko se dogodi da iz bilo kojeg razloga nećete moći nastupiti na utrci, a već ste se prijavili, molimo da informaciju o mogućim opcijama pronađete na stranici Izmjene i povrati startnine.

UVJETI PRIJAVE

Nema potrebe da se završi bilo koji drugi događaj kako biste sudjelovali na utrci Valamar Trail BLUE. Međutim, prethodno iskustvo u sličnim utrkama će ipak dosta pomoći. Minimalna dob za nstup je 18 godina. Također morate biti iskusni trkač i morate biti dovoljno vješti i osposobljeni za nastup na utrci. Staza je teška i zahtjevna s nepristupačnim dijelovima koji mogu rezultirati sporijim vremenom odziva prve pomoći ili spašavatelja. Staza je kombinacija uskih singlova i šire šljunčane ceste, uglavnom na kamenitoj nepravilnoj površini. Vaša je odgovornost da budete dovoljno sposobni za dovršetak događaja koji može trajati do 6 sati. Pobrinite se da ste u dobrom zdravstvenom i psiho-fizičkom stanju te da nemate nikakvu bolest koja će ometati vašu sposobnost da završite utrku. Vaša je odgovornost da uočite eventualne zdravstvene smetnje tijekom utrke te da u slučaju nemogućnosti nastavka odustanete na vrijeme bez moguće prijetnje po vaše zdravlje.

Molimo da dobro proučite Obrazac o oslobađanju od odgovornosti. Taj obrazac morate ispisati i potpisati te ga takvog predajete u uredu utrke prigodom preuzimanja startnog broja.

OSIGURANJE

Organizatori događaja, SRK Alba i Sport box d.o.o., imaju ugovoreno osiguranje prema trećim osobama. To ne uključuje osiguranje osobnih šteta za natjecatelje. Preporučujemo da ugovorite svoje osobno osiguranje od nezgode kako biste pokrili nepredviđene osobne troškove koje bi vam mogli nastati uslijed ozljeda koje su se dogodile tijekom sudjelovanja na utrci. 
obrazac za oslobađanje od odgovornosti
altimetrija
potrebni detalji za prijavu
službena Compressport majica utrke

AUT

ITA

CRO

ROU

BEL

SCO

CAN

SLO

ESP

SRB

HUN