OBVEZNA OPREMA

/OBVEZNA OPREMA
OBVEZNA OPREMA2018-09-26T09:38:28+00:00

Upravo zbog vaše sigurnosti, obvezna oprema se mora nositi u trajanju cijele utrke. Vrijeme se može promijeniti vrlo brzo, potrebno je da ste spremni na sve klimatske uvjete.

 

Dio Opis RED BLUE GREEN
Mobilni telefon s napunjenom baterijom Signal mobilne telefonije na stazi varira od odličnog do vrlo slabog u određenim područjima. DA DA DA
Zviždaljka Bilo kakva vrsta zviždaljke DA DA DA
Astrofolija Termalna folija DA DA DA
Osnovni set prve pomoći Sterilna gaza, zavoj, flasteri DA DA DA
Čaša ili bidon Na okrjepnim stanicama neće biti dostupne čaše DA DA DA
Spremnik s min. jednom litrom tekućine Bočice ili mijeh s minimalno jednom litrom tekućine DA DA DA
Čeona lampa Bilo kakva, samo da svijetli DA

OBVEZNA OPREMA KOJU OSIGURAVA ORGANIZATOR

Sljedeći dijelovi opreme se preuzimaju na potvrdi prijava

Dio Opis RED BLUE GREEN
Startni broj (BIB) Mora se nositi cijelo vrijeme utrke na vidljivom mjestu na prednjoj strani (ziherice su u kompletu sa startnim brojem). Startni broj se ne smije nositi na nogavici ili hlačama. Preporučeni način za nošenje startnog broja je na pojasu za startni broj koji vam omogućava da startni broj uvijek nosite iznad svih slojeva odjeće. Organizator ne osigurava pojaseve za startne brojeve ali se isti mogu nabaviti na Expo sajmu u sklopu manifestacije. DA DA DA

OSTALA PREPORUČENA OPREMA

Dio
Krema za sprječavanje ojedina
Krema za sunčanje
Marama ili kapa
Rezervne čarape
Bogatiji komplet prve pomoći (sterilne komprese, ljepljiva traka, flasteri za žuljeve, antiseptičke maramice i sve eventualne osobne lijekove)

 

Why are you made to carry mandatory gear?

MANDATORY GEAR CHECKS

All runners in Valamar Trail need to have their mandatory gear checked before they can collect their race number. Your gear can be checked at Race Check-In immediately prior to collecting your race pack.

What happens if you don’t pass gear check at race check-in?

If you fail gear check at Race Check-In, you will need to find a replacement item from Sport Box store at The Event Expo before you can collect your race number. The Sport Box store will be open during the Race Check-In.

Does the gear get checked again during the race?

Yes, there will be random gear checks during the event and if you are missing any item you will not be allowed to continue until the item can be replaced. You will also receive a time penalty.

AUT

ITA

CRO

ROU

BEL

SCO

CAN

SLO

ESP

SRB

HUN