UTMB 4 boda

ITRA 4 boda

 

Ukoliko se dogodi da ste iz bilo kojeg razloga spriječeni da nastupite na utrci za koju ste već uplatili startninu, molimo da konzultirate vaše opcije u tekstu niže.

POVRAT STARTNINE

Ukoliko niste pronašli nikoga na koga bi prebacili već uplaćenu startninu i želite povrat, opcije su sljedeće:
• 50% povrata ukoliko nam se javite emailom na adresu race@valamartrail.com prije 23:59 do četvrtka, 31. kolovoza 2017. godine
• Od 1. rujna 2017. godine povrat startnine više nije moguć
U slučaju da su, po mišljenu organizatora, uvjeti na terenu nesigurni za zdravlje i sigurnost natjecatelja (jaka kiša, jak vjetar, požar, viša sila), organizator tadržava pravo promjene staze, kraćenja staze pa čak i otkazivanja manifestacije. Organizator zadržava pravo da u slučaju terorističkog napada ili rata, ali ne samo iz tih razloga, otkaže održavanje manifestacije. U slučaju otkazivanja, povrat startnine nije moguć. Jednom otkazana manifestacija se ne može odgositi za drugi datum.

PREBACIVANJE STARTNINE NA DRUGU OSOBU

PREBACIVANJE UPLAĆENE STARTNINE PRIJE 15. RUJNA 2017.

Prebacivanje startnine na drugu osobu je moguće najkasnije do 23:59 u ponedjeljak, 14. rujna 2017. godine. Pronalaženje kandidata za prebacivanje je isključivo vaša odgovornost kao što je i vaša odgovornost da s tom osobom dogovorite međusobnu novčanu transakciju. Prebacivanje se vrši na način da na email adresu race@valamartrail pošaljete upit, najkasnije do datuma naznačenog na početku.

PREBACIVANJE UPLAĆENE STARTNINE U PERIODU IZMEĐU 15. RUJNA I 29. RUJNA 2017.

Moguće je prebacivanje startnine na drugu osobu i u periodu od 15. rujna do najkasnije 22:00 u petak, 29. rujna 2017. godine. Međutim, u ovom slučaju se ne javljate direktno organizatoru nego se prebacivanje vrši direktno na potvrdi prijava gdje će se obračunati 150 kn administrativne pristojbe. Vaša je odgovornost da osobu na koju prebacujete startninu upoznate s pravilima utrke, proslijediti joj sve mailove koje ste dobili od organizatora te je upoznate s pravilima o pratnji za vrijeme utrke.
Ukoliko prebacujete startninu u tom periodu, ne trebate doći osobno na potvrdu prijava u Rabac. Umjesto toga, osoba na koju ste prebacili startninu mora doći na potvrdu prijava i sa sobom donijeti sljedeće:
• osobnu iskaznicu
• kratku izjavu ovjerenu s vaše strane ili kopiju vašeg maila da ste startninu prebacili
• 150 kn administrativne pristojbe
• potpisani obrazac o oslobađanju odgovornosti

PREBACIVANJE IZMEĐU UTRKA

Ukoliko bude slobodnog mjesta, natjecatelji se mogu prebaciti iz utrke u utrku (ULTRA, ADVANCED; MARATHON; SEMI i MINI) najkasnije do 23:59 u četvrtak, 14. rujna 2017. godine. Nakon tog datuma prebacivanje neće biti moguće. Ukoliko se prebacujete s duže utrke na kraću (npr, s ULTRA na ADVANCED), neće vam se vratiti razlika u startnini. Ukoliko se prebacujete s kraće na dužu utrku (npr. s SEMI na MARATHON) morati ćete podmiriti razliku u iznosu startnine plus dodatnih 35 kn administrativnih troškova.
Da biste provjerili dostupnost startnih brojeva i samog prebacivanja između utrka, molimo vas da nam pošaljete email na adresu race@valamartrail.com. U predmet poruke upišite “[Vaše ime] mogućnost prebacivanja između utrka”. U tom mailu navedite svoje ime i prezime, ime utrke na koju ste prijavljeni i ime utrke na koju se želite prebaciti. U najkraće moguće vrijeme ćete dobiti odgovor da li je prebacivanje moguće i koja je daljnja procedura.
Imajte u vidu da je za svaku utrku određen maksimalan broj trkača te da ćete se moći prebaciti samo ukoliko bude slobodnih mjesta u vašoj traženoj utrci. Vrlo je lako moguće da će se sva mjesta popuniti te da prebacivanje neće biti moguće.